Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano
Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i Parmigiano Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje $2.99 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu, ser Parmigiano reggiano, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, Rukola, Złote wiśnie, migdały Marconan i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois.
Instrukcje
Cienko pokroić czerwoną cebulę i wymieszać ciepłą wodę, ocet i cukier.
Cebulę umieścić w płytkiej misce i zalać płynem do marynowania na wierzchu. Odłożyć na bok, podczas gdy ty robisz resztę obiadu. Im dłużej to siedzi, tym słodsza i pikantna będzie cebula.Umyć i osuszyć rukolę, umieścić w średniej misce.
Dodać cienko pokrojoną cebulkę kopru włoskiego. Używając obieraczki do warzyw, ogolić kawałki Parmigiano reggiano na sałatkę.
Cebulę wyjąć z płynu do marynowania i pokroić w kostkę.
Dodaj do bowl.In oddzielną małą miskę lub szklaną miarkę, wymieszać sok z cytryny, cukier, sól i pieprz. Podczas ubijania powoli dodawać oliwę z oliwek i mieszać, aż lekko się zemulguje. Wrzucić sos z sałatką tuż przed podaniem. Smacznego!