Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano

Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano
Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i Parmigiano Reggiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 500 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje $2.99 za porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu, ser Parmigiano reggiano, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Kopru Włoskiego, Selera, Portobello I Parmigiano Reggiano, Rukola, Złote wiśnie, migdały Marconan i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois.

Instrukcje

1
Cienko pokroić czerwoną cebulę i wymieszać ciepłą wodę, ocet i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
2
Cebulę umieścić w płytkiej misce i zalać płynem do marynowania na wierzchu. Odłożyć na bok, podczas gdy ty robisz resztę obiadu. Im dłużej to siedzi, tym słodsza i pikantna będzie cebula.Umyć i osuszyć rukolę, umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodać cienko pokrojoną cebulkę kopru włoskiego. Używając obieraczki do warzyw, ogolić kawałki Parmigiano reggiano na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Koper WłoskiKoper Włoski
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
4
Cebulę wyjąć z płynu do marynowania i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Dodaj do bowl.In oddzielną małą miskę lub szklaną miarkę, wymieszać sok z cytryny, cukier, sól i pieprz. Podczas ubijania powoli dodawać oliwę z oliwek i mieszać, aż lekko się zemulguje. Wrzucić sos z sałatką tuż przed podaniem. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia20
Magazyn