Sałatka z rukoli, jabłka i rzodkiewki z winegretem cydrowym

Sałatka z rukoli, jabłka i rzodkiewki z winegretem cydrowym może być dokładnie tym przystawką, której szukasz. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji, każda o wartości 68 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu . Za 1,12 USD za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i sycący. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i laktoowowegetariańską . Udaj się do sklepu i kup rzodkiewki, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 75% , to danie jest dobre. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Sałatka z rukoli, cytrusów i winegretu jabłkowego z nasionami chia , Sałatka z figami, jabłkiem i rukolą oraz Sałatka z rzodkiewką i rzeżuchą .
Instrukcje
Wymieszaj ocet, oliwę z oliwek, szalotkę, sól i pieprz. Wymieszaj rukolę, rzodkiewki i czerwone jabłko. Przed podaniem polej sałatkę dressingiem.