Sałatka z rukoli i selera z sosem cytrynowo-anchois
Sałatka z rukolą i selerem z sosem cytrynowo-anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka migdałów, liście rukoli dla niemowląt, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli i łososia z sosem anchois-rukola, Sałatka z jabłek i selera z kremowym sosem cytrynowym, oraz Sałatka z rukoli z sosem cytrynowo-Dijonowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Dodaj 1/3 szklanki SOS cytrynowo-anchois; wrzucić delikatnie do herbu.
Nuta wina: rukola, seler i cytryny zawierają zielone smaki. Wino, które działa dobrze z tym trioi nie zostanie cofnięta przez anchoviesis skandalicznie świeże Sauvignon Republic 2007 z rosyjskiej doliny rzeki Kalifornii ($18). Karen MacNeil