Sałatka z rukoli i selera z sosem cytrynowo-anchois

Sałatka z rukoli i selera z sosem cytrynowo-anchois
Sałatka z rukolą i selerem z sosem cytrynowo-anchois może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka migdałów, liście rukoli dla niemowląt, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli i łososia z sosem anchois-rukola, Sałatka z jabłek i selera z kremowym sosem cytrynowym, oraz Sałatka z rukoli z sosem cytrynowo-Dijonowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj 1/3 szklanki SOS cytrynowo-anchois; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
CytrynaCytryna
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Podawać natychmiast.
5
Nuta wina: rukola, seler i cytryny zawierają zielone smaki. Wino, które działa dobrze z tym trioi nie zostanie cofnięta przez anchoviesis skandalicznie świeże Sauvignon Republic 2007 z rosyjskiej doliny rzeki Kalifornii ($18). Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
RukolaRukola
SelerSeler
CytrynaCytryna
WinoWino
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn