Sałatka z rukoli i jagód z Podsmażonym Czerwonym Lucjanem

Sałatka z rukoli i jagód z Podsmażonym Czerwonym Lucjanem
Sałatka z rukolą i jagodami z Podsmażonym Czerwonym Lucjanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz lokalną rukolę, pieprz, ocet szampański i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Lekkomyślność: patelnia smażona z cytrusowymi warzywami szafranowymi nad rukolą Orzo, Czerwony Lucjan z sałatką z rukoli, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.

Instrukcje

1
Bardzo ostrym nożem wykonuj płytkie cięcia w odległości około 1 cala od siebie w skórze filetów snapper. Doprawić filety z obu stron 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Rozgrzać oliwę na dużej patelni, nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj rybę, skórkę do dołu i gotuj przez 2 1/23 protokół. Delikatnie przyciśnij filety łopatką, aby spłaszczyć podczas gotowania. Włącz filety i gotować dodatkowe 12 minut lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
4
Zdjąć z ognia i ogrzać.
5
Wymieszać ocet, miód, Dijon i szczypiorek w małej misce. Powoli skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i wodą, stale ubijając. Doprawić winegret pozostałą 1/8 łyżeczki soli i kilka obrotów świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
OcetOcet
SzczypiorekSzczypiorek
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Połączyć rukolę i jagody w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
RukolaRukola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Mżawka vinaigrette na sałatkę, podrzucając aż dobrze połączone. Sałatkę podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze. Ułóż 4 plastry pecorino na każdej sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
PecorinoPecorino
8
Podawać natychmiast z podsmażonym Lucjanem i kieliszkiem białego wina o pojemności 5 uncji, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia94
Magazyn