Sałatka Z Rukoli I Brzoskwiń Z Kremowym Szczypiorkiem Vinaigrette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z rukolą i brzoskwinią z kremowym szczypiorkiem Vinaigrette. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Z Brzoskwiń I Rukoli Ze Szczypiorkiem Vinaigrette, Czysta Sałatka Wieprzowa, Brzoskwiniowa I Rukola Z Brzoskwiniowym Winegretem, oraz Steki z szałwii i szczypiorku z sałatką z rukoli.
Instrukcje
Umyć brzoskwinie, pocierając, aby usunąć fuzz.
Przeciąć na pół; usunąć pestki. Cienko pokroić brzoskwinie.
Umieścić plastry brzoskwini w dużej misce.
Dodać 1/2 łyżki soku z cytryny; wrzucić.
Wymieszać 1 1/2 łyżki soku z cytryny i oliwy z oliwek w małej misce.
Ubij śmietanę, potem szczypiorek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj rukolę do miski z brzoskwiniami.
Dodać opatrunek i wrzucić. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem i podawać.