Sałatka Z Rukoli
Sałatka z rukoli to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pestki dyni, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Sałatka Z Rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać rukolę, cebulę, pestki dyni i ogolony parmezan. Doprawić solą.
Skropić octem i olejem i wrzucić. Posmakuj i ponownie przyprawiaj.