Sałatka z rubinowych czerwonych buraków i jabłek

Sałatka z rubinowych czerwonych buraków i jabłek
Sałatka z rubinowych buraków i jabłek to bezglutenowa, bezmleczna, paleolityczna i wegetariańska przystawka z dodatkiem lakto ovo. Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 2 g białka i 6 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga cebuli, buraków, soli i kapusty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 62% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Sałatka z buraków rubinowo-czerwonych, Sałatka z buraków rubinowych z koprem włoskim i orzechami włoskimi oraz Barszcz z buraków rubinowych.

Instrukcje

1
Szoruj buraki i przycinaj wierzchołki do 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2
Włóż do holenderskiego piekarnika; dodać wodę do zakrycia. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu pod przykryciem przez 30–60 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Wyjmij z wody; Fajny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Buraki obierz i pokrój w 1/2-calowe kawałki. kostki. W dużej misce połącz jabłka, jarmuż, kapustę, marchew, cebulę i buraki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W małej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Polej sałatkę; wrzucić do płaszcza. Przechowywać w lodówce pod przykryciem przez co najmniej 4 godziny lub do momentu ochłodzenia, od czasu do czasu mieszając.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka świetnie komponuje się z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Boso, musujące różowe Moscato
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia19
Magazyn