Sałatka z prażonej kukurydzy, czarnej fasoli i Mango
Prażona kukurydza, czarna fasola i sałatka z Mango to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 10g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka fasoli, warzywa sałatkowe dla smakoszy, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy z Mango, Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Czarnej Fasoli I Pieczonej Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek; gotować 30 sekund. Wymieszać kukurydzę; gotować 8 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić mieszaninę kukurydzy w dużej misce.
Dodać mango i pozostałe składniki z wyjątkiem zieleni; dobrze wymieszać. Ułóż 1 szklankę zieleni na każdym z 8 talerzy. Łyżka 1 szklanka mieszanki kukurydzy na zieleni.