Sałatka Z Pora
Sałatka z pora może być tylko przystawką, której szukasz. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz boczek, tymianek, musztarda dijon i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A, Blt: Sałatka Z Wołowiną, Porem I Pomidorami, oraz Sałatka z porem i ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń ciemnozieloną część porów i wyrzuć.
Pory przeciąć na pół wzdłuż i umyć w wodzie, uważając, aby wszystkie warstwy nie były ukryte. Napełnij szeroką patelnię wodą o wysokości około 1/2 cala po bokach.
Dodać pory, dusić delikatnie przez 12 minut, a następnie odcedzić.
Tymczasem, zrobić vinaigrette. W małej misce ubij razem musztardę i ocet balsamiczny, a następnie skrop w oleju, aby uzyskać emulsję, stale ubijając.
Dodać sól, pieprz i tymianek.
Pory ułożyć wzdłuż na małym talerzu.
Posypać posiekanym boczkiem, skropić sosem i podawać.