Sałatka Z Pomidorów Zwęglonych
Sałatka ze zwęglonych pomidorów to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 174 kalorie, 1G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: liście bazylii, pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z kukurydzy, cebuli i pomidorów, Sałatka Z Kurczakiem, Zwęglonymi Pomidorami I Brokułami, oraz Sałatka z kukurydzy i pomidorów wiśniowych z cukinią i rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w ćwiartki; usunąć i wyrzucić nasiona. Osuszyć i równomiernie posmarować każdą stronę 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Gotować ćwiartki pomidorowe, partiami, w gorącej żeliwnej patelni na dużym ogniu 1 1/2 do 2 minut z każdej strony lub do poczernienia.
Wyjąć z patelni i ostudzić, zastrzegając sok z patelni.
W dużej misce wrzucić pomidora z sokiem, bazylią i kolejnymi 4 składnikami. Przykryć i odstawić, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
Dekorować, w razie potrzeby.
Przygotowanie: 20 min., Gotowanie: 20 min., Stand: 1 godz.