Sałatka z pomidorów wiśniowych z sosem orzechowo-estragonowym

Sałatka z pomidorów wiśniowych z sosem orzechowo-estragonowym
Sałatka z pomidorów wiśniowych z sosem orzechowo-estragonowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, sól, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z pomidorów i awokado z orzechem estragonowym, Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy, oraz Sałatka Z Pomidorów Wiśniowych I Soi Z Sosem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj pomidorki koktajlowe, posiekane orzechy włoskie i świeży estragon, rzucając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
świeży Estragonświeży Estragon
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn