Sałatka z pomidorów wiśniowych z sosem orzechowo-estragonowym

Sałatka z pomidorów wiśniowych z sosem orzechowo-estragonowym
Sałatka z pomidorów wiśniowych z sosem orzechowo-estragonowym to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka octu balsamicznego, sól, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z pomidorów i awokado z orzechem estragonowym, Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy, oraz Sałatka Z Pomidorów Wiśniowych I Soi Z Sosem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj pomidorki koktajlowe, posiekane orzechy włoskie i świeży estragon, rzucając na płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
świeży Estragonświeży Estragon
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn