Sałatka z pomidorów wiśniowych i kukurydzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pomidorów Cherry i kukurydzy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 140 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kłosy kukurydzy, pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Kukurydziana Z Pomidorów Wiśniowych, Sałatka Kukurydziana Z Pomidorów Wiśniowych, oraz Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i pomidorów wiśniowych.
Instrukcje
Umieść oliwę z oliwek na dużej patelni na dużym ogniu; podgrzewać przez 2 minuty.
Dodaj cebulę, seler i ziarna świeżej kukurydzy. Gotować, aż lekko rumiane (3-4 protokół). Zmniejszyć ogień do średniej i dodać pomidory koktajlowe; gotować przez 30 sekund więcej i zdjąć z ognia. Wymieszać z musztardą Dijon i posiekaną świeżą bazylią, pietruszką, kolendrą lub koperkiem; posypać solą i pieprzem.
Podawać z klasycznymi ciastami krabowymi.
Uwaga: większość sodu w tym posiłku pochodzi z naturalnie występującego sodu w krabie.