Sałatka z pomidorów, ogórków i czerwonej cebuli z miętą
Sałatka z pomidorów, ogórków i czerwonej cebuli z miętą to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cebuli, mięty, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Z Ogórka, Pomidora, Mięty, Sałatka Z Pomidorów, Cebuli I Ogórków, oraz Sałatka z pomidorów, cebuli i ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórki przeciąć na pół wzdłuż; zeskrobać nasiona.
Przetnij połówki po przekątnej na kawałki o szerokości 1/2 cala.
Dodać ocet, cukier i sól.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę; odstawić od czasu do czasu.
Dodaj pomidory, czerwoną cebulę, miętę i olej do ogórków i wymieszaj. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.