Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook

Need a dairy free side dish? Pomidorowa Cherry, fasola szparagowa i sałatka z fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z ' Kitchen Garden Cookbook może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 316 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jeśli masz bułkę tartą z grubego chleba wiejskiego, fasoli, czosnku i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych, Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Pomidorów Wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić rondel trzy czwarte pełne osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolę i gotować do miękkości-chrupiące, o 3 protokół.
Fasolę odsączyć i zanurzyć w zimnej wodzie do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F). Na grubej blasze do pieczenia wrzucić bułkę tartą z 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżeczkę tymianku i 1 ząbek czosnku.
Posypać lekko solą i tosty w piekarniku, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
W dużej misce wymieszać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek, ocet, pozostałe 2 łyżeczki tymianku, pozostały ząbek czosnku i 1/2 łyżeczki soli.
Dodaj zarezerwowane zielone i woskowe fasolki, pomidorki koktajlowe i czerwoną cebulę, doprawić pieprzem i wrzucić do połączenia. Wymieszać w bułce tartej.
Przełożyć na talerz i podawać.