Sałatka z pomarańczowo-czerwoną cebulą
Pomarańczowo-czerwona Sałatka cebulowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz cayenne, cebula, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Sałatka z pomarańczowo-czerwoną cebulą, oraz Sałatka z czerwonej cebuli Orange 'n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sól, kolendrę i cayenne w małej misce.
Obierz pomarańcze i usuń jak najwięcej gorzkiego białego pestki małym, ostrym nożem. Pokroić w poprzek na 1/2-calowe grube plastry. Ułożyć na dużym talerzu i posypać mieszanką przypraw. (Sałatka może być przygotowana do tego punktu i przechowywana, przykryta, w chłodnej temperaturze pokojowej do 3 godzin.) Top z czerwoną cebulą i podawać.