Sałatka Z Polędwicy Wołowej Cobb

Sałatka Z Polędwicy Wołowej Cobb
Sałatka z polędwicy wołowej Cobb jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Na 9,16 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jalapeño, sól koszerna i pieprz, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.

Instrukcje

1
W dużym płytkim naczyniu połącz pietruszkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, paprykę i kminek. Wymieszać połowę mielonego czosnku, 1 łyżkę soli i 2 łyżki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodać mięso i obrócić, aby dokładnie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W średniej misce, wymieszać majonez z parmezanem, musztarda, maślanka, sok z cytryny, anchois, jalapeo, sos Worcestershire i pozostałe mielonego czosnku. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Odcedzić i grubo posiekać. W dużej misce, wrzucić romaine z boczkiem, awokado i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej czystą oliwę z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć. Polędwiczki gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane z 3 stron, o 3 protokół na stronę. Włączyć do brązowego na ostatniej stronie i umieścić patelnię w piekarniku. Mięso pieczemy przez około 25 minut; w najgrubszej części termometr błyskawicznie odczytany powinien zarejestrować 125 dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i odstaw na 10 minut.
10
Wrzucić sałatkę z połową sosu. Kopiec na dużym talerzu, otoczyć klinami pomidorów i rozrzucić kiełki na górze. Cienko pokroić polędwicę, ułożyć na sałatce i podawać. Podaj dodatkowy opatrunek przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn