Sałatka z polędwicy wołowej Cobb jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Na 9,16 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jalapeño, sól koszerna i pieprz, majonez, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z musztardą z rukolą, czerwoną cebulą i sałatką z fasoli woskowej, Polędwica wołowa z bazylią Crema z Arbuzowo-bazyliową sałatką i grillowanymi Plantanami, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.
Instrukcje
1
W dużym płytkim naczyniu połącz pietruszkę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, paprykę i kminek. Wymieszać połowę mielonego czosnku, 1 łyżkę soli i 2 łyżki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Uncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Dodać mięso i obrócić, aby dokładnie pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
W średniej misce, wymieszać majonez z parmezanem, musztarda, maślanka, sok z cytryny, anchois, jalapeo, sos Worcestershire i pozostałe mielonego czosnku. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i wstawiamy do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Starty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej czystą oliwę z oliwek, aż prawie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Wyjąć mięso z marynaty i osuszyć. Polędwiczki gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane z 3 stron, o 3 protokół na stronę. Włączyć do brązowego na ostatniej stronie i umieścić patelnię w piekarniku. Mięso pieczemy przez około 25 minut; w najgrubszej części termometr błyskawicznie odczytany powinien zarejestrować 125 dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieś polędwicę na deskę do rzeźbienia i odstaw na 10 minut.
10
Wrzucić sałatkę z połową sosu. Kopiec na dużym talerzu, otoczyć klinami pomidorów i rozrzucić kiełki na górze. Cienko pokroić polędwicę, ułożyć na sałatce i podawać. Podaj dodatkowy opatrunek przy stole.