Sałatka Z Polędwicy Wieprzowej Z Wyspy
Sałatka z polędwicy wieprzowej na wyspie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1271 kalorii, 129g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Na $6.59 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chili w proszku, oliwa z oliwek, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Wyspowe (Opcjonalnie Sałatka), Polędwiczki Wieprzowe Wyspowe, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Sałatką Melonową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wymieszaj sól, pieprz,kminek, chili w proszku i cynamon, a następnie posmaruj wieprzowinę przyprawami.
Rozgrzać olej w żaroodpornej 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dopiero zacznie palić, następnie brązowa wieprzowina, obracając się, o 4 minuty w sumie. Zostawić wieprzowinę na patelni.
Wymieszać razem brązowy cukier, czosnek, i Tabasco i pat na szczycie każdej polędwicy. Piec w środku piekarnika, aż termometr włożony ukośnie w środku każdej polędwicy rejestruje 60°, o 20 protokół.
Odstawić wieprzowinę na patelni w temperaturze pokojowej 10 minut. (Temperatura wzrośnie do około 68° podczas stania.)
Ubić razem soki, musztardę, curry, sól i pieprz, a następnie dodać olej w strumieniu, ubijając aż do emulgowania.
Pokrój skórkę, w tym biały rdzeń, z pomarańczy ostrym nożem, a następnie pokrój pomarańcze w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Wrzucić szpinak, kapusta, papryka, i rodzynki w dużej misce z około 1/4 szklanki vinaigrette. Połówki, pit, i obrać awokado, a następnie pokroić po przekątnej w 1/4-cala grubości plastry.
Pokrój wieprzowinę pod kątem 45 stopni na plastry o grubości 1/2 cala. Wyłóż duży talerz z ubraną sałatką i ułóż w rzędach pokrojoną wieprzowinę, pomarańcze i awokado.
Skropić winegret na awokado i pomarańcze.
Wlać soki z patelni na wieprzowinę.