Sałatka Z Polędwicy Piernikowej
Piernikowa Sałatka z polędwicy to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, kapustę napa, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem, Polędwiczki Wieprzowe Z Piernikiem, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem z piernika Mango.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu.
Umieścić na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Zdejmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Umieść polędwicę w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Wlać połowę mieszanki sosu sojowego na polędwicy; rezerwy pozostałej mieszanki sosu sojowego. Uszczelnij worek i wstrząśnij, aż polędwica będzie dobrze pokryta. Marynować w lodówce co najmniej 2 godziny, obracając torebkę od czasu do czasu.
Usuń polędwicę z marynaty, zastrzegając marynatę. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Marynatę umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieścić polędwicę na stojaku; grill, pokryte, 20 minut lub do mięsa termometr rejestruje 160, obracając i fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty.
Pozostaw polędwicę na 10 minut; pokrój po przekątnej ziarna na cienkie plasterki.
Połączyć kapustę i czerwoną paprykę.
Wlać pozostałą połowę mieszanki sosu sojowego na mieszaninie kapusty; wrzucić lekko. Łyżka mieszanki kapusty równomiernie na poszczególnych talerzach sałatkowych. Ułóż plastry polędwicy na mieszance kapusty.