Sałatka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych
Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych Vinaigrette może być tylko dodatek szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieczony pasternak, pieczoną szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z kurczaka z pieczonym winegretem z warzyw korzeniowych, Pieczone warzywa korzeniowe Panzanella z pieczoną czerwoną papryką granat Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonego korzenia z winegretem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść olej, koncentrat soku jabłkowego, ocet, syrop klonowy, sól, pieprz, marchew, pasternak i szalotka w blenderze lub robocie kuchennym. Zmiksować na gładką masę.
Sałatę, radicchio i endive umieścić w misce sałatkowej.
Dodać vinaigrette i wrzucić, aż powlekane.