Sałatka z pieczonych ziemniaków z kremowym Dijon Vinaigrette

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać sałatkę z pieczonych ziemniaków z kremowym Dijon Vinaigrette spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 120 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Z Rukolą I Dijon Vinaigrette, Sałatka z zielonej fasoli w stylu Cobba z kremowym miodem-Dijon Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka ziemniaczano-pomidorowa z Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dużą ciężką blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 400 (trzymaj blachę w piekarniku, gdy się nagrzewa).
Połączyć ziemniaki, 1 1/2 łyżki oleju, czosnek, i tymianek w średniej misce; wrzucić do herbu. Ułożyć mieszaninę ziemniaków na rozgrzanej blasze do pieczenia i posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Piec w 400 przez 30 minut lub aż rumiane i miękkie, obracając po 20 minut.
Połączyć pozostałe 1 1/2 łyżki oleju, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, szalotki, musztarda Dijon, i estragon w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Mżawka dressing nad ziemniakami.