Sałatka z pieczonych ziemniaków i czerwonej papryki
Sałatka z pieczonych ziemniaków i czerwonej papryki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser asiago, rozmaryn, pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki pokroić na 1-calowe kawałki.
Połączyć ziemniaki, rozmaryn i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce.
Dodać 2 łyżki vinaigrette; wrzucić dobrze.
Umieścić mieszaninę ziemniaków w płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 40 do 45 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Połączyć pozostałe 2 łyżki vinaigrette, majonez i ser w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać mieszankę pieczonych ziemniaków i pieczony pieprz; wrzucić lekko.