Sałatka Z Pieczonych Warzyw-Stek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z pieczonych warzyw i steków. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 32G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 3,64 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stek z polędwicy, Sól koszerna i pieprz, sałata rzymska, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Stek w paski z pieczonym pomidorkiem koktajlowym i zacierem warzywnym, Grillowany Stek I Sałatka Warzywna, oraz Grillowany stek i Letnia sałatka jarzynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na 1 blasze ułożyć fasolkę szparagową i cebulę, a na drugiej marchewkę i ziemniaki; wymieszać z 1/2 łyżki oliwy z oliwek i 1/2 łyżki musztardy. Doprawić solą i pieprzem. Pieczeń do miękkości i chrupiące, o 12 protokół dla fasoli i cebuli, i o 20 protokół dla marchwi i ziemniaków.
Stek posypać włoską przyprawą i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj stek; gotować 3 do 4 minut na stronie średnio rzadkie.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 5 minut.
Niech patelnia ostygnie lekko, a następnie dodać ocet, pozostałe 1/2 łyżka musztardy i 1/4 łyżeczka soli. Gotować na średnim ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, o 1 minutę.
Wrzucić romaine i endive z pieczonych warzyw i wszystko, ale 1 łyżka mieszaniny octu w dużej misce. Stek pokroić w plasterki, podawać na sałatkę.
Mżawka z zastrzeżoną mieszaniną octu.