Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych

Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, liści pietruszki płaskiej liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, Sałatka pieczona korzeniowo-warzywna z Persimmons, oraz Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; dodaj 2 łyżki oleju, 3/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzucić dobrze do herbu; ułóż w jednej warstwie na dużej patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec w 425 przez 40 minut lub aż warzywa są rumiane i miękkie, mieszając co 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, musztarda, miód i czosnek w dużej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki oleju, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
MiódMiód
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać pieczone warzywa; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
7
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia50
Magazyn