Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, liści pietruszki płaskiej liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Warzyw Korzeniowych, Sałatka pieczona korzeniowo-warzywna z Persimmons, oraz Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych i makaronów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce; dodaj 2 łyżki oleju, 3/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzucić dobrze do herbu; ułóż w jednej warstwie na dużej patelni z galaretką.
Piec w 425 przez 40 minut lub aż warzywa są rumiane i miękkie, mieszając co 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, musztarda, miód i czosnek w dużej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki oleju, stale mieszając trzepaczką.