Sałatka z pieczonych pomidorów i papryki
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z pieczonych pomidorów i papryki może być świetnym przepisem. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, bazylia, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka pomidorowa z kozim serem i pieczoną papryką, Sałatka z Kamuta, boczku i pomidorów z pieczoną papryką czerwoną, oraz Sałatka z fasoli woskowej, pieczonej papryki i pomidorów z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Ułóż na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Broil 5 minut z każdej strony; odstawić pomidora na bok.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona.
Ułóż paprykę (ścięte boki) i cebulę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Broil, 5 cali od ciepła, 8 do 10 minut z każdej strony lub do papryki wyglądają pęcherze.
Usuń paprykę i podsmażyć cebulę 3 więcej minut, jeśli to konieczne.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; pokroić w cienkie paski.
W dużej misce wymieszać olej i kolejne 5 składników; dodać warzywa, podrzucając do płaszcza.