Sałatka z pieczonych buraków z serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 9 minut. Ten przepis od Marthy Stewart ma 20 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, pekan, grubą sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z pieczonych buraków z serem pleśniowym i orzechami, Sałatka z czerwonej sałaty i pieczonych buraków z orzechami włoskimi i serem pleśniowym, oraz Sałatka z pieczonych buraczków na ciepło ze szpinakiem i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Linia 4 kawałki folii z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Do Dekoracji Kanapek
2
Na środku każdego z nich umieścić 10 buraków; skropić olejem. Doprawić solą i pieprzem. Złóż na pakiety, zaciskając krawędzie w celu uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
3
Umieść na blasze do pieczenia i piecz, aż buraki będą miękkie, około 1 godziny. Rozłóż pakiety, aby lekko ostygnąć. Skórka i ćwiartka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek