Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, jajkami, granatem i winegretem Marcona Almond
Sałatka z pieczonych buraków z kozim serem, jajkami, granatem i migdałem Marconan Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 309 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka migdałów marconan, cebula, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Dyni, Migdałów Marconan I Granatu, Sałatka z pieczonych buraków i koziego sera z Balsalmic Vinaigrette, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków I Koziego Sera Z Balsalmic Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Złóż 12-na 24-calowy arkusz folii aluminiowej na pół, tworząc kwadrat. Zaciśnij dwie krawędzie, aby utworzyć torebkę. Wrzucić buraki, olej roślinny, sól i pieprz do smaku w średniej misce, aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj do torebki i zagniataj pozostałą krawędź, aby uszczelnić.
3
Ułożyć na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piecz, aż buraki będą całkowicie miękkie, a wykałaczka lub tester ciasta włożony do buraka przez folię wykazuje niewielki lub żaden opór, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Połącz migdały, miód, ocet i szalotki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Ubijając stale, powoli skropić oliwą z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obrać, delikatnie pocierając skórę pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Pokrój buraki na 1,5 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
9
Wrzucić buraki, granat, cebula, i dressing razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granat
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Przenieść na talerz.
11
Dekoruj kozim serem, gotowanymi jajkami i liśćmi selera.