Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Jagodami Pszennymi, Rukolą I Fetą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z pieczonych buraków z jagodami pszennymi, rukolą i Fetanem. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 15g białka, oraz 26g tłuszczu. 32 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka miodu, oregano w razie potrzeby, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z rukoli, marchwi i ciecierzycy z jagodami pszennymi, Sałatka z buraczków z jagodami pszennymi i winegretem z nasion dyni, oraz Cytrynowe jagody pszeniczne z pieczoną brukselką (+wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o jagodach pszenicy!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
*** Do pieczenia buraków: Rozgrzej piekarnik do 400 F. buraki umyć i owinąć pojedynczo w folię aluminiową.
Piec przez 45-60 minut lub do momentu, gdy mały nóż łatwo wsunie się w buraki.
Połącz 1 1/2 szklanki jagód pszenicy, 6 szklanek wody i 2 łyżeczki soli w średnim garnku. Doprowadzić do wrzenia i gotować, odkryte, do miękkości. Zajmie to od 45 minut do 1 godziny i 20 minut.
Dodać dodatkową wrzącą wodę w razie potrzeby, aby utrzymać ziarno pokryte.