Sałatka z pieczonych buraków i koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 4,33 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, dojrzewające pomidory, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Buraków I Koziego Sera, Sałatka Z Pieczonych Buraków I Koziego Sera, oraz Sałatka z pieczonych buraków i koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 191°. owinąć buraki luźno w folię i piec do miękkości, 45 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Ostudzić, a następnie usunąć skórki. (Można je zetrzeć papierowym ręcznikiem.) Pokroić buraki w cienkie kliny. Przygotuj dressing: zmiksuj w blenderze na wysokiej pianie olej z pestek winogron, ocet, miód, musztardę i olej sezamowy; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Z Pestek Winogron
Olej Sezamowy
Musztarda
Ocet
Burak
Miód
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W misce połączyć buraki, rukolę, pomidory i koper włoski; dodać 2 łyżki dressingu (rezerwować resztę); wrzucić. Wierzch z kozim serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Pomidor
Rukola
Koper Włoski
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego