Sałatka z pieczonych buraków i Jicamy z sosem orzechowym Jalapeno

Sałatka z pieczonych buraków i Jicamy z sosem orzechowym Jalapeno
Sałatka z pieczonych buraków i jicama z sosem orzechowym Jalapeno może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 6 i kosztuje $1.0 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz limonkę, kolendrę, 1/2 szklanki włoskiego sosu Kraft zesty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z buraków, kopru włoskiego i Jicamy z sosem z orzechów makadamia, Czerwone winogrono-jicama-Sałatka z orzecha włoskiego z dressingiem makowym z mango-Jalapeno, oraz Sałatka z Mango, Jicamana i rzodkiewki z sosem orzechowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. delikatnie umyj buraki; przekłuj w kilku miejscach widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Buraki i cebulę umieścić na środku dużego arkusza folii o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Mżawka z 2 łyżkami. opatrunku. Podnieś boki folii. Podwójny fold top i oba końce do uszczelnienia pakietu, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieść na patelni do pieczenia 15x10x1 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec 45 min. albo dopóki buraki nie będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjmij paczkę z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstawić 5 min.
8
Wytnij szczelinę w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Buraki pozostawić w folii do ostygnięcia. Aby obrać skórki, delikatnie przetrzyj je ściereczką lub ręcznikiem papierowym, aż skórki zostaną usunięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Buraki pokroić w kliny; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
11
Tymczasem połączyć pozostałe dressing, pieprz jalapeno, 1/4 szklanki orzeszków ziemnych i sok z limonki w blenderze; przykryć. Zmiksować na gładką masę; odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Ułożyć jicamę na półmisku; na wierzch wymieszać mieszankę buraków i cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
13
Skropić mieszanką opatrunkową.
14
Posypać kolendrą i pozostałymi posiekanymi orzeszkami ziemnymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
15
Dekoruj klinami limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn