Sałatka Z Pieczonej Gruszki
Sałatka z pieczonej gruszki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 176 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, octu jabłkowego, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Gruszki, Sałatka Z Pieczonej Gruszki, oraz Sałatka Z Pieczonej Gruszki Klonowej.
Instrukcje
W małej misce wrzucić gruszki z 1 łyżeczką oleju.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400° przez 10 minut. Obrócić gruszki; piec 5-7 minut dłużej lub do złotego i miękkiego.
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, obrać gruszki. Cienko pokroić dwie połówki gruszki wzdłuż i odstawić.
Pozostałe połówki gruszki umieścić w blenderze.
Dodać ocet, wodę, miód, sól i biały pieprz; przykryć i proces do gładkiej. Podczas przetwarzania stopniowo dodawać pozostały olej w stałym strumieniu.
W dużej misce wrzucić warzywa sałatkowe, rukolę, orzechy laskowe i żurawinę. Ułóż zarezerwowane plastry gruszki na wierzchu; skropić opatrunkiem.