Sałatka Z Pieczonej Dyni Z Winegretem Mandarynkowo-Rozmarynowym

Sałatka Z Pieczonej Dyni Z Winegretem Mandarynkowo-Rozmarynowym
Sałatka z dyni pieczonej z mandarynką-rozmaryn Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka dyni, mandarynki, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciepła sałatka z dyni z mandarynką-Rosemary Vinaigrette, Sałatka z dyni i boczku z winegretem Klonowo-rozmarynowym, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni + Szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wrzucić squasha z 2 łyżkami oliwy z oliwek na blasze do pieczenia i rozprowadzić w równej warstwie. Doprawić 2 łyżeczkami rozmarynu oraz solą i pieprzem. Pieczeń, mieszając raz w połowie, aż squash jest po prostu miękkie i złoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić, aż tylko ciepłe, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Podczas gdy squash jest pieczenie, obrać 3 mandarynki i pokroić je w poprzek na 1/2-cal-grube rundy, usuwając wszelkie nasiona. Sok z pozostałej mandarynki i ubić sok razem z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i pozostałym 1 łyżeczką rozmarynu. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
MandarynkaMandarynka
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Połączyć ciepły squash, szpinak, plastry mandarynki i żurawiny z dressingiem i wrzucić delikatnie do herbu. Podziel między talerze sałatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
MandarynkaMandarynka
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn