Sałatka Z Pieczonej Dyni Z Winegretem Mandarynkowo-Rozmarynowym

Sałatka Z Pieczonej Dyni Z Winegretem Mandarynkowo-Rozmarynowym
Sałatka z dyni pieczonej z mandarynką-rozmaryn Vinaigrette to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka dyni, mandarynki, szpinak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ciepła sałatka z dyni z mandarynką-Rosemary Vinaigrette, Sałatka z dyni i boczku z winegretem Klonowo-rozmarynowym, oraz Sałatka Z Pieczonej Dyni + Szalotka Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wrzucić squasha z 2 łyżkami oliwy z oliwek na blasze do pieczenia i rozprowadzić w równej warstwie. Doprawić 2 łyżeczkami rozmarynu oraz solą i pieprzem. Pieczeń, mieszając raz w połowie, aż squash jest po prostu miękkie i złoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Wyjąć z piekarnika i ostudzić, aż tylko ciepłe, o 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podczas gdy squash jest pieczenie, obrać 3 mandarynki i pokroić je w poprzek na 1/2-cal-grube rundy, usuwając wszelkie nasiona. Sok z pozostałej mandarynki i ubić sok razem z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i pozostałym 1 łyżeczką rozmarynu. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
MandarynkaMandarynka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Połączyć ciepły squash, szpinak, plastry mandarynki i żurawiny z dressingiem i wrzucić delikatnie do herbu. Podziel między talerze sałatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
MandarynkaMandarynka
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn