Sałatka z pieczonej dyni i jabłek

Sałatka z pieczonej dyni i jabłek
Sałatka z pieczonej dyni i jabłek to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.44 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, dyni, ser, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonej Dyni I Jabłek, Sałatka Z Pieczonej Dyni I Jabłek, oraz Sałatka Z Dyni I Jabłek Pieczona W Klonie.

Instrukcje

1
Ocet ubijać i lemonjuice w małej misce; stopniowo ubijać w oleju.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Szczotka 2duże obramowane blachy do pieczenia z olejem; spraywith nonstick spray.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Ocet trzepać isugar w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pokrój squashhalves poprzecznie na plastry o grubości 1/4 cala.Ułóż squash w jednej warstwie na przygotowanychsheets; pędzel z olejem i posypać ostrą solą i pieprzem. Pieczeń 5 minut; pędzel z mieszaniną cukru i octu. Obrócić i posmarować cukrem octem; piec 5 minut. Pieczemy do momentu, gdy po przekłuciu drobnym kąskiem, ok.15 minut dłużej. Fajne arkusze. DO przodu: może być wykonany 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Odstawić w temperaturze pokojowej.Ułóż 5 do 6 liści endywii na każdej z 10 płyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
EndiveEndive
6
Umieścić plastry dyni Butternut incenter każdego talerza. Jabłka, ser i żurawinę rozsypać na squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
żurawinażurawina
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SerSer
7
Drizzledressing nad i służyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia27
Magazyn