Sałatka Z Pieczonej Brukselki
Sałatka z pieczonej brukselki może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 89%. Spróbuj Sałatka z pieczonej brukselki i jabłek, Sałatka Z Pieczonej Brukselki Quinoa, oraz Sałatka z brukselki, boczku i pieczonych buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem pierwsze 6 składników; stopniowo ubijać w 1/2 szklanki oleju, aż do wymieszania. Odstawić.
Brukselkę dokładnie spłukać i usunąć przebarwione liście. Przyciąć końce łodygi; przeciąć na pół wzdłuż.
Połączyć brukselkę i kolejne 3 składniki w dużej misce; wrzucić do herbu.
Transfer brukselki do 1 lub 2 duże obramowane blachy do pieczenia, rozłożenie na 1 warstwę.
Smażyć w 450 przez 25 do 30 minut lub do miękkości i rumiane, mieszając raz.
Pieczone brukselki przełożyć do miski i lekko ostudzić.
Dodaj pomidory, zieloną cebulę i pietruszkę; wrzuć do blendu.
Dodać żądaną ilość opatrunku i wrzucić do herbu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.