Sałatka z pieczonego kurczaka z brzoskwiniami, kozim serem i orzechami pekan

Sałatka z pieczonego kurczaka z brzoskwiniami, kozim serem i pekanami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 254 kalorie, 19g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pekan, cebula, rożen piersi kurczaka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidory ze świeżymi brzoskwiniami, kozim serem i orzechami pekan, Grillowana Sałatka z kurczaka z brzoskwiniami i miodem z kozim serem i orzechami pekan, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka i jagód z kozim serem, orzechami pekan i jagodowym winegretem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników; wymieszać trzepaczką.
Połącz kurczaka i pozostałe składniki z wyjątkiem sera w dużej misce.
Dodać mieszaninę octu; wrzucić delikatnie.
Herbed bread: rozwiń ciasto z (8-uncja) można schłodzić pizzę crust. Złożyć ciasto na pół; pat w 9-calowy kwadrat.
Pozwól odpocząć 15 minut.
Wymieszaj ciasto z 1 łyżką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Posypać równomiernie 2 łyżeczkami posiekanego świeżego tymianku, 2 łyżeczkami posiekanego świeżego rozmarynu, 1/4 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Piec w 350 przez 11 minut lub do złotego koloru.