Sałatka z pieczonego jęczmienia z boczkiem i warzywami
Sałatka z pieczonego jęczmienia z boczkiem i warzywami wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka bulionu z kurczaka o niskiej zawartości soli, czosnek, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Boczek Ranczo posiekana Sałatka z pieczonych warzyw korzeniowych, Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami, oraz Jęczmienne Risotto z pieczonymi zimowymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jęczmień w patelni saute na średnim ogniu i tosty do średniego brązu. W garnku zagotuj wywar i wodę z liściem laurowym i solą.
Dodaj tosty jęczmień i gotować do miękkości ok. 20 minut.
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia.
Boczek gotować w patelni nonstick, aż chrupiące.
Usuń i dodaj czosnek do tej samej patelni. Kiedy zaczyna się jasnobrązowy, dodać marchew i tymianek.
Saute przez 1 minutę, następnie dodać cukinię i kontynuować saute przez kolejne 30 sekund. Zdjąć ogień i dodać ocet i oliwę z oliwek, i doprawić. Odstawić i ostudzić.
Wrzucić jęczmień z pokrojonymi grzybami, boczkiem, mieszaniną marchwi i pietruszką. Dobrze doprawić solą i pieprzem i podawać.