Sałatka z pieczonego jabłka, boczku i Frisée

Sałatka z pieczonego jabłka, boczku i Frisée
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać pieczone jabłko, boczek, i sałatka Frisée spróbować. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz pod ręką jabłka, sałatę frisée, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z Frisée, jabłkiem i boczkiem, Kurczak pieczony musztardą z ciepłą sałatką Frisée i Fingerlings i boczkiem, oraz Sałatka z figami, boczkiem i Frisee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce połącz jabłka, oliwę z oliwek, syrop, sól i pieprz. Wrzucić do płaszcza, a następnie przenieść plasterki jabłka do nieprzywierającej blachy do pieczenia i piec przez 15 minut. Wymieszać, następnie nadal gotować, aż złoty kolor i miękkie, 10 do 15 minut więcej. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
PieprzPieprz
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Tymczasem, w małej misce, połączyć szalotki i octu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Na ciężkiej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące i brązowy, o 7 protokół; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
5
Wylać wszystko, ale 3 łyżki. nagromadzonego tłuszczu boczku i powrót patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń szalotki z octu, rezerwując szalotki i dodaj ocet do gorącego tłuszczu boczku, ubijając, aż sos będzie emulgowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ułożyć w misce i dodać jabłka, kawałki boczku i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SzalotkaSzalotka
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wlać ciepły dressing na zielenie i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn