Sałatka Z Pieczonego Dyni I Ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj palonej dyni i sałatki ryżowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 326 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, brązowy cukier, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Sałatka z pieczonego dyni i dzikiego ryżu, Pieczona zupa z dyni z dzikim ryżem i jabłkami, oraz Sałatka z dyni i dzikiego ryżu podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć brązowy cukier, ocet balsamiczny, olej i sól.
Dodaj squash; wrzucić do płaszcza.
Przenieść do nasmarowanego, wyłożonego folią 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie Cool.
Tymczasem gotuj ryż zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Zdjąć z ognia; całkowicie ostudzić.
W dużej misce połącz czerwoną paprykę, orzechy piniowe, zieloną cebulę, koperek, pietruszkę, squash i ryż. W małej misce ubić składniki sosu.
Wlać sałatkę; wrzucić do płaszcza.
Podawać w temperaturze pokojowej. Przykryć i schłodzić resztki.