Sałatka z pieczarek i jajek na miękko z Holenderką

Sałatka z pieczarek i jajek na miękko z Holenderką
Sałatka z pieczarek i jajek gotowanych na miękko z holenderskim sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, boczniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z soczewicy z jajkami na miękko, Pikantne płatki owsiane i jajko na miękko, oraz Jajka gotowane na miękko i karczochy w bulionie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia. Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie zanurz jajka w wodzie. Dusić 5 minut, następnie ostrożnie zanurzyć w chłodnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Podgrzać 1 łyżkę. masło z olejem w 12-calowym. patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać grzyby i smażyć, aż zbrązowieje, o 8 protokół, a następnie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
W małej miseczce wymieszać crme frache, musztardę, sok z cytryny i skórkę. Stopniowo ubijaj pozostałe 2 łyżki. masło do sosu holenderskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Podziel rukolę między talerze. Top z ciepłymi grzybami, następnie skropić holenderskim sosem. Złamać koniec każdego jaja i obrać ćwierć skorupki. Łyżką dokładnie rozluźnij jajka ze skorupek i polej na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Dodać kilka zwojów pieprzu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn