Sałatka z pieczarek i jajek na miękko z Holenderką

Sałatka z pieczarek i jajek na miękko z Holenderką
Sałatka z pieczarek i jajek gotowanych na miękko z holenderskim sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.69 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, boczniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z soczewicy z jajkami na miękko, Pikantne płatki owsiane i jajko na miękko, oraz Jajka gotowane na miękko i karczochy w bulionie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia. Za pomocą łyżki szczelinowej delikatnie zanurz jajka w wodzie. Dusić 5 minut, następnie ostrożnie zanurzyć w chłodnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Podgrzać 1 łyżkę. masło z olejem w 12-calowym. patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i smażyć, aż zbrązowieje, o 8 protokół, a następnie doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
W małej miseczce wymieszać crme frache, musztardę, sok z cytryny i skórkę. Stopniowo ubijaj pozostałe 2 łyżki. masło do sosu holenderskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Podziel rukolę między talerze. Top z ciepłymi grzybami, następnie skropić holenderskim sosem. Złamać koniec każdego jaja i obrać ćwierć skorupki. Łyżką dokładnie rozluźnij jajka ze skorupek i polej na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS HollandaiseSOS Hollandaise
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
6
Dodać kilka zwojów pieprzu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn