Sałatka Z Pianki Pistacjowej

Sałatka Z Pianki Pistacjowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z pianki pistacjowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 183 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 68 centów za porcję. 181 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ananasa, błyskawiczny pudding pistacjowy mix, bitą polewą, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Owocowa Z Pianki, Sałatka Owocowa Z Pianki, oraz Date-Sałatka Z Pianki Waldorf dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ananasa wymieszać z sokiem i budyniem wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas Z SokiemAnanas Z Sokiem
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać ubitą polewę i pianki w innej misce i rozprowadzić na mieszance budyniowej; posypać orzechami włoskimi. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
PiankiPianki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn