Sałatka z pasternaku wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Mieszanka drobnego cukru, sól i pieprz, olej z krokosza barwierskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Zupa marchewkowo-Pasternakowa z chipsami Pasternakowymi, Zupa Marchewkowo-Pasternakowa Z Chipsami Pasternakowymi, oraz Sałatka Z Pasternakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kawałki pasternaku wymieszać z oliwą z oliwek, solą i pieprzem i ułożyć na blasze do pieczenia. Smażyć, aż ładnie rumiane, obracając w razie potrzeby, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Ochłoń. Następnie wrzucić rukolę, jabłko i szalotkę.