Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois

Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois
Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 481 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, porcje: cztery jako przystawka; dwa jako danie główne, rozrywka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano, Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, oraz Biała Sałatka Zimowa z dojrzewającym Parmigiano-Reggiano.

Składniki

4trochę posiekanej cukiniiSOS anchoisSOS anchois5filetyfilety z sardeli (najlepiej zapakowane w sól), wypłukane (w przypadku zapakowania w sól wyjęte z pleców)filety z sardeli (najlepiej zapakowane w sól), wypłukane (w przypadku zapakowania w sól wyjęte z pleców)1Średnia żółta cebula, posiekanaluźno pakowane kubki rukolaluźno pakowane kubki rukola0warzywo (np. szpinak)świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smakuświeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smaku4trochę posiekanej cukiniiPrzepis: sałata maślana z orzechami, bekonem, serem, jajkiem i sherry vinaigrettePrzepis: sałata maślana z orzechami, bekonem, serem, jajkiem i sherry vinaigrette4trochę posiekanej cukiniiGotowanieGotowanie4trochę posiekanej cukiniiŻywnośćŻywność1Średnia żółta cebula, posiekanakubki pakowane frisée (liście wyrwane z głów)kubki pakowane frisée (liście wyrwane z głów)1łyżka czerwony ocet winnyząbek czosnku, drobno posiekanyząbek czosnku, drobno posiekany4Każda porcja: 376 kalorii; 8 gramów białka; 20 gramów węglowodanów; 16 gramów błonnika; 31 gramów tłuszczu; 6 gramów tłuszczów nasyconych; 10 mg cholesterolu; 2 gramy cukru; 608 mg soduKażda porcja: 376 kalorii; 8 gramów białka; 20 gramów węglowodanów; 16 gramów błonnika; 31 gramów tłuszczu; 6 gramów tłuszczów nasyconych; 10 mg cholesterolu; 2 gramy cukru; 608 mg sodu1warzywo (np. szpinak)sól koszerna, plus więcej do smakusól koszerna, plus więcej do smaku4trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna1porcja startego parmezanuświeżo wyciśnięty sok z cytryny, plus więcej do smakuświeżo wyciśnięty sok z cytryny, plus więcej do smaku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty Parmigiano-Reggianoświeżo starty Parmigiano-Reggiano2larges2. Ułóż sałatkę na dużym talerzu lub podziel ją na 4 pojedyncze talerze. Posypać pozostałe 3 łyżki Parmigiano-Reggiano na wierzchu i służyć2. Ułóż sałatkę na dużym talerzu lub podziel ją na 4 pojedyncze talerze. Posypać pozostałe 3 łyżki Parmigiano-Reggiano na wierzchu i służyć3czerwona endywia belgijska, rdzeń usunięty i wyrzucone liście wyciągnięte z rdzenia (można zastąpić 4 kubki rozdartych liści)czerwona endywia belgijska, rdzeń usunięty i wyrzucone liście wyciągnięte z rdzenia (można zastąpić 4 kubki rozdartych liści)2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4trochę posiekanej cukiniiSałatkaSałatka4trochę posiekanej cukiniiSałatka i montażSałatka i montaż4trochę posiekanej cukiniiWskaźniki do robienia sałatek Nancy SilvertonWskaźniki do robienia sałatek Nancy Silverton4trochę posiekanej cukiniiPrzepis: Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchoisPrzepis: Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois4trochę posiekanej cukiniiSzef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - Szef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - "Tricolore z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois" w restauracji Mozza na Melrose Ave W Los Angeles4trochę posiekanej cukiniiSzef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - Szef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - "Tricolore z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois" w restauracji Mozza na Melrose Ave W Los Angeles (Don Bartletti / Los Angeles Times)4trochę posiekanej cukiniiPorcje: Cztery jako przystawka; dwie jako danie głównePorcje: Cztery jako przystawka; dwie jako danie główne4trochę posiekanej cukiniiPrawa autorskiePrawa autorskie4trochę posiekanej cukiniiDon Bartletti / Los Angeles TimesDon Bartletti / Los Angeles Times4trochę posiekanej cukiniiWES E Sztuka języka angielskiegoWES E Sztuka języka angielskiego4trochę posiekanej cukiniiRozrywkaRozrywka4trochę posiekanej cukiniiŁadowanieŁadowanie4trochę posiekanej cukiniiLokalneLokalne4trochę posiekanej cukiniiNajpopularniejszeNajpopularniejsze4trochę posiekanej cukiniiNancy Silverton prowadzi klasę mistrzowską w sałatkachNancy Silverton prowadzi klasę mistrzowską w sałatkach4trochę posiekanej cukiniiOpiniaOpinia4trochę posiekanej cukiniiUmieść OgłoszenieUmieść Ogłoszenie4trochę posiekanej cukiniiPolityka PrywatnościPolityka Prywatności4trochę posiekanej cukiniiSportSport4trochę posiekanej cukiniiState PrimaryState Primary35Łączny czas: minutyŁączny czas: minuty4trochę posiekanej cukinii© 2016, Los Angeles Times© 2016, Los Angeles Times4trochę posiekanej cukinii72°72°
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn