Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois
Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 481 kalorii, 11g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 6,76 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, porcje: cztery jako przystawka; dwa jako danie główne, rozrywka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka grzybowa z olejem truflowym i Parmigiano-Reggiano, Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano, oraz Biała Sałatka Zimowa z dojrzewającym Parmigiano-Reggiano.
Składniki Porcje:
4 krewetki i żyłki SOS anchois 5 filety filety z sardeli (najlepiej zapakowane w sól), wypłukane (w przypadku zapakowania w sól wyjęte z pleców) 1 Średnia żółta cebula, posiekana luźno pakowane kubki rukola 0 Batoniki toffi Heath świeżo zmielony czarny pieprz, plus więcej do smaku 4 krewetki i żyłki Przepis: sałata maślana z orzechami, bekonem, serem, jajkiem i sherry vinaigrette 4 krewetki i żyłki Gotowanie 4 krewetki i żyłki Żywność 1 Średnia żółta cebula, posiekana kubki pakowane frisée (liście wyrwane z głów) 1 łyżka czerwony ocet winny ząbek czosnku, drobno posiekany 4 Każda porcja: 376 kalorii; 8 gramów białka; 20 gramów węglowodanów; 16 gramów błonnika; 31 gramów tłuszczu; 6 gramów tłuszczów nasyconych; 10 mg cholesterolu; 2 gramy cukru; 608 mg sodu 1 Batoniki toffi Heath sól koszerna, plus więcej do smaku 4 krewetki i żyłki Sól koszerna 1 1 łyżka suszonego oregano świeżo wyciśnięty sok z cytryny, plus więcej do smaku 118 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 59 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe świeżo starty Parmigiano-Reggiano 2 larges 2. Ułóż sałatkę na dużym talerzu lub podziel ją na 4 pojedyncze talerze. Posypać pozostałe 3 łyżki Parmigiano-Reggiano na wierzchu i służyć 3 czerwona endywia belgijska, rdzeń usunięty i wyrzucone liście wyciągnięte z rdzenia (można zastąpić 4 kubki rozdartych liści) 2 2 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu 1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa 4 krewetki i żyłki Sałatka 4 krewetki i żyłki Sałatka i montaż 4 krewetki i żyłki Wskaźniki do robienia sałatek Nancy Silverton 4 krewetki i żyłki Przepis: Sałatka z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois 4 krewetki i żyłki Szef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - "Tricolore z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois" w restauracji Mozza na Melrose Ave W Los Angeles 4 krewetki i żyłki Szef kuchni Nancy Silverton tworzy sałatkę o nazwie - "Tricolore z Parmigiano-Reggiano i sosem anchois" w restauracji Mozza na Melrose Ave W Los Angeles (Don Bartletti / Los Angeles Times) 4 krewetki i żyłki Porcje: Cztery jako przystawka; dwie jako danie główne 4 krewetki i żyłki Prawa autorskie 4 krewetki i żyłki Don Bartletti / Los Angeles Times 4 krewetki i żyłki WES E Sztuka języka angielskiego 4 krewetki i żyłki Rozrywka 4 krewetki i żyłki Ładowanie 4 krewetki i żyłki Lokalne 4 krewetki i żyłki Najpopularniejsze 4 krewetki i żyłki Nancy Silverton prowadzi klasę mistrzowską w sałatkach 4 krewetki i żyłki Opinia 4 krewetki i żyłki Umieść Ogłoszenie 4 krewetki i żyłki Polityka Prywatności 4 krewetki i żyłki Sport 4 krewetki i żyłki State Primary 35 Łączny czas: minuty 4 krewetki i żyłki © 2016, Los Angeles Times 4 krewetki i żyłki 72°