Sałatka z parmezanem z szałwią i rukolą z pokrojonymi w plasterki gruszkami, kozim serem i prażonymi orzeszkami piniowymi

Wolnowar parmezan-szałwia schab i sałatka z rukoli z pokrojonymi gruszkami, kozim serem i prażonymi orzeszkami piniowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 848 kalorii, 67g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki, sól i pieprz, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Klonowe polędwiczki wieprzowe z sosem daktylowym i tostowym kuskusem z orzeszkami piniowymi, Wilted beet Greens w / kozi ser i prażone orzeszki piniowe, oraz Sałatka z rukoli z gruszkami i kremowym sosem z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, cebulę, seler i marchew na dnie powolnej kuchenki.
Wlać bulion z kurczaka i sherry. Doprawić wieprzowinę solą i czarnym pieprzem, szałwią i czosnkiem oraz przyprawą ziołową.
Na wierzch warzyw ułożyć wieprzowinę i polać parmezanem, wciskając ser do mięsa. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Toast orzeszki piniowe na małej patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 2 do 3 protokół. Ułóż rukolę na talerzach sałatkowych. Top z plasterkami gruszki, kozim serem i prażonymi orzeszkami piniowymi.
Skropić oliwą z oliwek i octem po sherry. Pokroić wieprzowinę w poprzek na 1/2 cala grube plastry.
Podawaj 1/2 wieprzowiny z tym posiłkiem i rezerwuj drugą połowę na inny przepis.
Podawać wszystkie warzywa z powolnej kuchenki i sos bulionowy z wieprzowiną.