Sałatka Z Papryką Pieczoną Chili
Sałatka z papryką chili pieczona jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ser cotija, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z ogolonej marchewki z pieczonym sosem chili, Pieczona Papryka Elk Chili, oraz Pieczona Czerwona Papryka Quinoa Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść paprykę, poblanos, cebulę i cukinię na blasze do pieczenia. Wymieszać z oliwą z oliwek.
W małej misce, ubić razem ancho chili w proszku, chipotle chili w proszku, i sól.
Posypać chili w proszku wymieszać z warzywami i wrzucić do połączenia.
Warzywa pieczone do miękkości i zwęglone w miejscach, o 35 protokół.
Warzywa przełożyć do dużej miski. Wymieszać z octem sherry, kolendrą i serem Cojita.