Sałatka z owoców tropikalnych z miodem i limonką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Tropikalna sałatka owocowa z miodem i limonką może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Mieszanka bananów, winogron, ananasów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Owoców Tropikalnych Z Kremowym Sosem Limonkowym, Sałatka Owocowa Limonkowo-MIODOWA, oraz Sałatka Owocowa Miodowo-Limonkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż kokosa na blasze do pieczenia. Tosty na złoty kolor, około 5 minut.
Wyjąć z blachy do pieczenia do małej miski do ostygnięcia.
Wymieszać miód, miętę, skórkę z limonki i sok.
Dodać kiwi, banana, winogrona, mango i ananasa i wrzucić, upewniając się, że wszystkie owoce są pokryte dressingiem.
Przed podaniem posypać kokosem.