Sałatka z owoców morza frutti di Mare to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 285 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 594 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pomidorów, sól i pieprz, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka mieszana z owocami morza (Insalatan ai Frutti di Mare), Makaron z owocami morza (Bucatini ai Frutti di Mare), oraz Frutti di Mare dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
1 wszystkie składniki bulionu umieścić razem w średnim garnku, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Wyłącz ciepło, aby smaki strome podczas cięcia warzyw.2 podczas gdy rosół kłusuje, żółtą paprykę kroimy w kostkę, nasiona i pomidory kroimy w kostkę, a łodygi selera kroimy bardzo cienko. Posiekaj szczypiorek. Sok cytryny i usunąć wszelkie nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Papryka żółta
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Pokrojoną w kostkę paprykę, pomidory i seler włożyć do bardzo dużej miski. Większość koktajl krewetki są wstępnie oczyszczone i gotowane, więc można umieścić je w misce, zbyt.3 zagotować bulion i dodać wszystkie małże. Gotować 3-4 minut, lub aż małże Wszystkie otworzyć. Jak tylko zobaczysz każdy małż otwarty, wyłowić go i odstawić na bok.
Wyjąć mięso i umieścić w misce z warzywami. Wyłącz ogrzewanie i włóż przegrzebki do wody. Przykryć garnek i odstawić na 3-4 minuty. Wyłowić przegrzebki i włożyć do miski.4 doprowadzić bulion do wrzenia jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Dodaj pierścienie kalmarów i gotuj 30 sekund do 1 minuty, a następnie wlej zawartość garnka do sitka ustawionego na misce. Możesz zapisać bulion lub wyrzucić go. Wybierz wszystkie pierścienie kalmarów i dodaj do miski. 5 na koniec dodać oliwę z oliwek i trochę soli i połowę soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dobrze wymieszać i smakować.
6
Dodaj więcej oliwy z oliwek, cytryny i soli, aż uzyskasz smaki, które chcesz: sałatka powinna być błyszcząca z olejem, słona i tarta z cytryną. Na koniec wymieszać szczypiorek i schłodzić. Ta sałatka jest lepsza kilka godzin po zrobieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala