Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj cytrynowej sałatki owocowej. Ten przepis służy 8 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, liście sałaty, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka cytrynowo-owocowa, Cytrynowa Sałatka Owocowa Z Kurczakiem, oraz Dip Z Owoców Cytrynowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do sosu, połączyć cukier, sok z cytryny, skórki z cytryny i maku w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu przez 5-6 minut lub aż cukier się rozpuści, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; ostudzić.
3
W dużej misce, połączyć jabłka, pomarańcze, marchew i rodzynki.