Sałatka z orzechów pomarańczowych z sosem słodko-kwaśnym
Pomarańczowa Sałatka orzechowa ze słodko-kwaśnym sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 170 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bibb, olej roślinny, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z buraków w sosie pomarańczowo-orzechowym, Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, oraz Sałatka z papajanu i awokado z sosem z kwaśnej pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć sałatę, szpinak, pomarańcze, i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Za pomocą rondla, podsmażyć orzechy włoskie na maśle, aż lekko rumiane i dodać do mieszaniny sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych