Sałatka Z Ogórków
Sałatka z ogórków to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 206 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ogórek, cebulę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ostrygi surowe na pół muszli z Mignonetką ogórkową, Ostrygi na pół skorupki z ogórkiem-Sake Mignonette, oraz Pan Seared Wild Rockfish and Soft Shell crab Tempura with imbir and Yuzu Glaze, ogórek and tosty Nori dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i spłukać w zimnej wodzie. W dużej misce, połączyć makaron, groszek, ogórek i cebulę.
Dodać opatrunek; wrzucić do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny przed podaniem.