Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z pomarańczą, zielonymi oliwkami i pistacjami

Ogolona Sałatka z kopru włoskiego z pomarańczą, zielonymi oliwkami i pistacjami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 183 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z ogolonego kopru włoskiego z zielonymi oliwkami i Provolone, Ogolony koper włoski z pomarańczą i oliwkami, oraz Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i zielonego jabłka z sosem pomarańczowym i Salatą Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; wrzucić delikatnie połączyć.
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego i zmielić pierzaste liście, aby zmierzyć 2 łyżki stołowe.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż i odrzuć rdzeń. Cienko pokroić Cebulki kopru włoskiego.
Dodać plastry kopru włoskiego do mieszanki soku i delikatnie wymieszać.
Posypać liśćmi kopru włoskiego i orzechami.